Oferte by BeeUnique

Ce îți ofer ca și Coach?

Consideră-mă acel Antrenor Mental centrat pe necesitățile și aspirațiile tale care îți oferă ajutor în fixarea scopurilor, menținerea atenției și concentrării, rememorarea mentală, prin deplină deschidere și flexibilitate, prin ascultare activă, prin tehnici de motivare, de concentrare pe obiectiv, punând întrebări care să genereze răspunsuri interioare, setând obiectivele și identificând obstacolele, creând un plan de acțiune secvențial și unele strategii. În același timp, folosindu-mă de instrumentele Points of You, te voi acompania și te voi susține în câștigarea luptei tale interioare, între emoțional și rațional, care de multe ori blochează sistemele vigilente de apărare ale conștientului, nelăsând libertate subconștientului pentru a se exprima.

De ce eu?

Pentru că nu sunt medic, nu îți tratez problemele. Eu doar te pun la treabă precum un antrenor, astfel încât să ți le rezolvi singur.

Pentru că nu sunt consilier, nu sunt expert. Tu ești expertul problemelor tale. Tu știi cel mai bine care este rezolvarea lor. Eu doar te acompaniez în propria-ți călătorie și sărbătoresc alături de tine, succesul tău.

Cu ce vin diferit?

Cu toții suntem diferiți. Fiecare dintre noi este unic și fiecare dintre noi aduce valoare prin propria persoană, în condițiile exprimării active în context vocațional.

Ca fostă sportivă, care și acum înțelege importanța sportului în viața noastră, nu numai din punct de vedere al performanței, am simțit lipsa unui antrenor al minții înaintea competițiilor. Ca adolescentă, am simțit lipsa unui antrenor al minții care să mă susțină în drumul meu spre găsirea vocației. Ca soție, am simțit lipsa unui antrenor al minții cu ajutorul căruia să găsesc cea mai bună cale spre o relație împlinită. Ca mamă, am simțit lipsa unui antrenor al minții care să mă ajute să înțeleg psihologia copilului.

Ca și Coach acum, respectând în totalitate codul de etică și stăpânind competențele de bază conform cerințelor Federației Internaționale de Coaching, mă prezint în felul meu diferit de a fi, aducând cu mine experiența mea de viață și propriul parcurs al regăsirii conștiinței de sine și a drumului corect, și cu sinceritate, onestitate și confidențialitate te susțin în drumul tău spre succes.

Cum arată o sesiune de coaching cu mine?

Ca o joacă! Da, poate că nu sună profesional căci credem că după o anumită vârstă, joaca nu mai este necesară. Ceea ce nu este adevărat. Joaca te ajută să scapi de stres, îți încurajează creșterea creativității, îți dă posibilitatea să interacționezi cu ceilalți într-un mod plăcut.

Prin Play Coaching te ajut să aduci un echilibru în viața ta. Poate că ești blocat în stabilirea unei relații, sau poate că ești prins în rezolvarea unor problemele profesionale și nu mai vezi soluțiile.

Ca și Mental, dar și Play Coach, sunt aici pentru a te asculta, a te determina să găsești cele mai adecvate strategii, să îți setezi obiective, să  creezi un plan de acțiune.