Oferta by BeeUnique – Ianuarie 2019

Contractarea

Prima sesiune cu mine este gratuită și durează 60 minute. În aceasta, 10 minute sunt de conectare și prezentare, apoi tu ești cel care își stabilește obiectivele pe care vrei să le rezolvi.

Din experiență, pot spune că pentru realizarea obiectivelor sunt necesare minimum 3 luni, timp în care pot fi 18, 12 sau 6 sesiuni. Pentru mine, minimum este de 6 sesiuni. Pentru tine, tu decizi.

Sesiunile pot fi platite, pe baza de contract, la fiecare întâlnire sau pe bază de pachete. Pachetul este în valoare de 600 lei (reducere de 10% la achitarea acestuia) și cuprinde:

– 1 sesiune de cunoaștere și contractare de 60 minute
– 4 sesiuni a câte 60 minute de coaching
– Suport online între ședințe, după caz

Sesiunile individuale le discutăm în cadrul primei întâlniri.

Datele mele de contact sunt:

Silvia Milca Țilică Email: silvia.tilica@gmail.com; silvia.tilica@beeunique.ro
Tel.: +0732 709 052 | www.beeunique.ro

Politica de anulare și confidențialitate

În calitate de Participant la Coaching, ai dreptul de a anula contractul și, implicit, plata în orice moment, înainte de următoarea dată de facturare. Anularea contractului va fi luată în considerare, doar în formă scrisă și trimisă prin email, la adresa silvia.tilica@gmail.com.

Ai garanția că tot ceea ce comunici în timpul sesiunilor va fi păstrat strict confidențial, cu condiția ca informația furnizată Coach-ului, să nu contravină dispozițiilor legale în vigoare. Și ai obligația să respecți confidentialitatea asupra informațiilor comunicate pe parcursul Programului de către Coach.

Dacă citind această prezentare simți că este pentru tine, te aștept să stăm de vorbă față-n față sau online.