”My Success Story” Workshop 4 iulie 2018

Casa de Cultură a Studenților București

Claritatea nu este întotdeauna evidentă. Ea se dobândește.
Acordă-ți câteva minute și uitându-te la imagini,
lasă-te inspirat de ceea ce-ți transmit ele, ai curajul să fii tu
 și dă-ți libertatea de a-ți crea propria poveste spre succes,
lăsând deoparte pilotul automat …

Casa de Cultură a Studenților București, sub coordonarea doamnei Iuliana Dobre, a continuat proiectul ”Centrul de Consiliere pentru Tineri”, cu un atelier focusat pe dezvoltare personală, sesiune de coaching și training digital.

Alături de colega mea, Minodora Savu, Facilitator și Coach la ”Îndrăznește!”, am avut deosebita plăcere de a facilita workshop-ul cu titlul ”My Success Story”, având ca scop cunoașterea de sine, cunoașterea propriilor valori, creșterea încrederii în sine, toate acestea fiind coordonate importante ale clădirii drumului spre succesul personal.

Mereu deschiși la nou, în dorința de a experimenta metode alternative, interactive, tinerii studenți au explorat cu ajutorul meu, utilizând un instrument de coaching inovator, diferitele puncte de vedere asupra unui obiectiv, urmărind stabilirea corectă a acestuia, capacitatea fiecăruia de concentrare și gestionare a emoțiilor, precum și stabilirea unui plan de acțiune.

Mulțumesc Iulianei Dobre, Formator, Life & Career Coach și Coordonator al programului studențesc și Anei-Maria Alexandru, Coach, Formator, Mentor si Fondator al ”Indrăznește!”, pentru încrederea acordată.

Silvia Milca Țilică
Trainer
Mental Coach & NLP Practitioner

 

Răspunsul participanților la întrebarea ”Ce ți-a plăcut?”:

”Coach-ul a fost apropiat de noi, ne-a dus fix în direcția de care aveam nevoie… Ai fost minunată și m-ai făcut să mă simt confortabil. Ar fi minunat să ne mai întâlnim în viitor…”

Ioana-Valentina H.

”Totul. Modul de abordare, vocea caldă, muzica de fundal, zâmbetele calde. A fost atmosfera perfectă… Mi-a plăcut foarte mult, cred că este cel mai util workshop la care am participat… Vă mulțumesc sincer pentru tot!”

Roberta-Mihaela G.

”Atmosfera și jocul…. Mulțumesc pentru încredere!
P.S. Nu uitați să zâmbiți !”

Ionuț-Sorin V.

”Abordarea participanților, întrebările și îndrumările oferite…Pot să spun că a fost o surpriză plăcută maniera în care a fost desfășurat (workshop-ul), iar întrebările puse ne-au ajutat să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine. Am învățat care îmi sunt valorile și lipsurile și ceea ce ar trebui să fac pentru a ”umple golurile”… ”

Andrei T.

”Atmosfera relaxantă, joculețe captivante, muzica de fundal, am fost încurajați să ne exprimăm trăirile…Subiectul dezbătut a fost unul de interes. Au fost atinse unele întrebări pe care le aveam… ”

Mihaela S.

”Mediul, colegii, tonul emițătorului… Workshopul mi s-a părut foarte interesant! Subiectele dezvoltate au avut un impact emoțional asupra mea deoarece mi-au adus aminte de personalitatea pe care o aveam înainte, de firea mea introvertită, de omul tăcut și care trebuie să se schimbe… Am învățat că trebuie să am încredere în propria persoană și că trebuie să interacționez cu cât mai multe persoane…”

Andreea-Cristina D.

LEAVE REPLY