SILVIA MILCA ȚILICĂ

SILVIA MILCA ȚILICĂ

Silvia Milca Țilică
Mental & Play Coach
NLP Practitioner
Certified Coach Practitioner Points of You

Motto: ”Nimic nu îl poate opri pe omul cu o atitudine mentală corectă să își îndeplinească scopul” (Thomas Jefferson)

Încă de mic copil mi-a plăcut să citesc. Iar poveștile pentru mine se transformau în adevărate filme. Era de ajuns să aud ”a fost odată ca niciodată”… și deja mă vedeam în acea perioadă cu prinți și prințese, sau în luminișul din pădure îmbrăcată în roșu și cu coșulețul plin mergând spre bunica…

Așa că nu m-a surprins deloc expresia citită într-o carte de dezvoltare personală: ”Realitatea ta este realitatea pe care ți-o creezi tu!”

Crescând, am învățat că partea dreaptă a creierului este responsabilă de controlul emoțiilor și a intuiției, iar partea stângă este responsabilă de analiză și logică. Este ceea ce m-a făcut să merg pe această cale, să aprofundez, să găsesc metoda prin care să accesez activitatea cerebrală în plenitudinea sa, astfel încât să pot crea și observa noi perspective în diferitele situații abordate.

Nu o dată mi-am pus întrebarea ”Cine sunt eu?”. Acum, uitându-mă la mine, pot spune că sunt acea persoană care a înțeles că lucrurile nu se schimbă, ci eu mă schimb, iar la baza schimbării propriului comportament stă schimbarea convingerilor mele, căci totul se întâmplă cu un scop.

Sunt acea persoană care și-a căutat vocația, începându-și cariera în turism și continuând în mediul diplomatic, apoi în cel de antreprenoriat, ca să realizeze, după ani de studiu, că locul și rolul ei este de a antrena mental pe aceia care vor schimbarea. Așa că, după o licență în administrația publică, un master în securitate – analiza informațiilor, project management, cursuri de diplomație și politică externă, am decis să mă ocup de propria mea dezvoltare profesională în așa fel încât să mă regăsesc în ceea ce fac, devenind astfel, formator, mediator, trainer, specialist în resurse umane, specialist în activitatea de coaching, practician în programare neuro-lingvistică, coach îndrăzneț și inovator și, nu în ultimul rând, coach certificat Points of You.

  • Phone:0732 709 052
  • Email:silvia.tilica@beeunique.ro
ADRIANA FRĂȚILĂ

ADRIANA FRĂȚILĂ

Life Goals & Leadership Coach

Motto-ul meu preferat: Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se-mplineasca!

Plecand de la unicitatea fiecaruia realizam simplu ca si procesul de transformare al fiecarui individ este unic.
Ca si coach, sunt alaturi de clienti in calatoria acestora de descoperire si completare a ceea ce sunt si a ceea ce vor sa devina.

Prin conectarea emotionala cu clientii mei, sprijin cu calm si rabdare procesul de coaching bazat pe ascultare activa, intrebari deschise si tacere.Datorita acestuia activez resursele proprii ale celui ce este pregatit sa faca pasii necesari urmatorului nivel si sa simta fiecare reusita in atingerea obiectivului setat.

Reactiile, emotiile si sentimentele noi pe care le va descoperi vor da un nou sens vietii sale.
Eu voi fi acolo, alaturi de el/ea sa celebram impreuna noul nivel al transformarii lui personale sau profesionale.

Despre mine ca om? Sunt o ambitioasa si o lupatatoare si cred ca cea mai buna versiune a mea este alaturi de oameni.
Acesta este motivul pentru care dupa 14 ani de identificare si dezvoltare vanzatori si manageri in domeniul financiar-bancar, am ales sa fac urmatorul pas, spre adevaratul coaching, unde sunt doar liant in proces.
Dorinta mea de A FI langa oameni, atunci cand au nevoie, face parte din modul meu propriu de dezvoltare personala.

Absolventa a Facultatii de Comunicare si Relații Publice- SNSPA si masterand in Managementul Resurselor Umane, pot contribui in life,motivational si sales coaching.

  • Phone:0744 125 594
  • Email:adriana.fratila@beeunique.ro